قابل توجه دانشجویان کلیه رشته ها در تمام مقاطع تحصیلی

بدینوسیله به اطلاع رسانده می شود براساس تصمیم اخیر شورای آموزشی موسسه،بقیه امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 1399-1398 که قراربود در بازه زمانی یکشنبه 1399/04/01 تا شنبه 1399/04/07 به صورت حضوری برگزارگرددطبق همان برنامه زمانبندی شده قبل به بازه زمانی یکشنبه 1399/05/19 تا شنبه 1399/05/25 انتقال می یابد.لازم به توضیح است امتحانات در این بازه زمانی به صورت غیرحضوری وبراساس روش ذیل برگزار میگردد.

روش کار:

1 عضویت در گروه درس مربوطه در whats app  که توسط استاد تشکیل شده است.

2 در زمان شروع امتحان شماره دانشجویی و نام و نام خانوادگی در قسمت خصوصی برای استاد ارسال شود .

3 پس از دریافت سوالات درقسمت بالای پاسخنامه مشخصات دانشجو نوشته شده و توسط دانشجو امضاء گردد.

4 پس از پاسخ به سوالات در بازه زمانی مشخص شده توسط استاد،پاسخنامه توسط دانشجو اسکن شده و در خصوصی برای استاد مربوطه ارسال گردد.

شورای آموزشی موسسه

*******

قابل توجه متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ترم مهر99 موسسه آموزش عالی بعثت

رشته های بدون آزمون شامل:

مهندسی برق  مهندسی شهرسازی  مهندسی عمران  مهندسی کامپیوتر  مهندسی مدیریت پروژه  مهندسی معماری  علوم ورزشی  کاردان فنی برق الکترونیک کاردان فنی عمران کارهای عمومی ساختمان

مهلت ثبت نام:

از تاریخ 1399/05/06   لغایت 1399/06/02(مراجعه حضوری به موسسه  و یا از طریق سایت سنجش)

افتخارات موسسه آموزش عالی بعثت کرمان