((اطلاعیه های مهم ))

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد:

باتوجه به مشکلات پیش آمده در رابطه با درخواست تمدید سنوات تحصیلی از کمیسیون موارد خاص دانشگاه منتخب استان (دانشگاه شهید باهنر کرمان) و یا صدور مرخصی تحصیلی مجاز و سایر موارد مربوط به مشکلات آموزشی پیش آمده، بدینوسیله به اطلاع می رساند که پس از اتمام واحدهای مربوط به درس خود(24 واحد)،لازم است در شروع هر ترم انتخاب واحد مربوط به پایان نامه و یا تمدید مهلت برای اتمام آن انجام گیرد.در غیر اینصورت عواقب ناشی ازآن به عهده دانشجو می باشد.

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند در صورتیکه هر موضوع درسی در واحد انتخاب شده هر ترم نیاز به مراجعه به بیرون از دانشگاه داشته باشد (نظیراردو-تهیه گزارش-عکسبرداری-بازدید و ...) لازم است از طریق استاد مربوطه با هماهنگی مدیریت موسسه انجام پذیرد.با توجه به بروز برخی مشکلات ، تقاضا می شود توجهی به پیام ها ، تماس های تلفنی و ... غیر از محیط دانشگاه نشود.98/07/22

احمد حکیمی

رئیس موسسه

قابل توجه کلیه دانشجویان جدید الورود و ورودی سنوات قبل

بدینوسیله به اطلاع رسانده می شود جهت رفع نقص پرونده خود (مخصوصاً مدرک فارغ التحصیلی مقطع قبلی) حداکثر تا 98/09/01 به کارشناس مربوطه در آموزش مراجعه فرمائید. بدیهی است عواقب ناشی از نقص پرونده (شرکت در امتحانات پایان ترم ، گواهی اشتغال به تحصیل ، صدور دانشنامه و ...) بر عهده دانشجو خواهد بود.

مدارک و زمان ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال  98

تقویم آموزشی نیمسال مهر   99-98

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

مراحل انجام کار پس از دفاع از پایان نامه ارشد تا صدور گواهی فراغت از تحصیل و دانشنامه

فرم ارتباط با بخش فنی دانشگاه
* توسط فرم زیر شما می توانید با بخش فنی مشکلات مربوط به سایت دانشگاه و یا برنامه آموزشی را درمیان بگذارید.

* در صورتی که شماره دانشجویی شما معتبر نباشد درخواست شما مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

* در صورتی که ایمیل خود را نیز وارد نمایید ،در صورت احتیاج، به مشکل شما از طریق ایمیلتان پاسخ داده خواهد شد.

* برای تسریع در حل مشکلتان سعی نمایید به صورت کامل و روان مشکل خود را شرح نمایید.

* توجه داشته باشید که شناسه آی پی شما در صورت لزوم برای پیگیری های بعدی ضبط می گردد.
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید :(پر کردن این فیلد ضروری است) (*)
خطا : لطفا نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید. * تعداد کاراکتر ورودی محدود می باشد.
ایمیل خود را وارد نمایید :
خطا : ایمیل وارد شده معتبر نمی باشد.
شماره دانشجویی خود را وارد نمایید :(پر کردن این فیلد الزامی می باشد.) (*)
خطا : مقدار وارد شده صحیح نمی باشد.
متن خود را وارد نمایید :(پرکردن این فیلد الزامی است) (*)
خطا : تعداد کاراکترهای شما بیش از حد مجاز است.
گذاشتن تیک روبرو الزامی می باشد. (*)
ورودی نامعتبر
کد امنیتی را وارد نمایید : کد امنیتی را وارد نمایید :
  بازآوری
خطا : کد امنیتی یا وارد نشده و یا اشتباه وارد شده است.
ثبت و ارسال