((اطلاعیه های مهم ))

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد:

باتوجه به مشکلات پیش آمده در رابطه با درخواست تمدید سنوات تحصیلی از کمیسیون موارد خاص دانشگاه منتخب استان (دانشگاه شهید باهنر کرمان) و یا صدور مرخصی تحصیلی مجاز و سایر موارد مربوط به مشکلات آموزشی پیش آمده، بدینوسیله به اطلاع می رساند که پس از اتمام واحدهای مربوط به درس خود(24 واحد)،لازم است در شروع هر ترم انتخاب واحد مربوط به پایان نامه و یا تمدید مهلت برای اتمام آن انجام گیرد.در غیر اینصورت عواقب ناشی ازآن به عهده دانشجو می باشد.

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند در صورتیکه هر موضوع درسی در واحد انتخاب شده هر ترم نیاز به مراجعه به بیرون از دانشگاه داشته باشد (نظیراردو-تهیه گزارش-عکسبرداری-بازدید و ...) لازم است از طریق استاد مربوطه با هماهنگی مدیریت موسسه انجام پذیرد.با توجه به بروز برخی مشکلات ، تقاضا می شود توجهی به پیام ها ، تماس های تلفنی و ... غیر از محیط دانشگاه نشود.98/07/22

احمد حکیمی

رئیس موسسه

قابل توجه کلیه دانشجویان جدید الورود و ورودی سنوات قبل

بدینوسیله به اطلاع رسانده می شود جهت رفع نقص پرونده خود (مخصوصاً مدرک فارغ التحصیلی مقطع قبلی) حداکثر تا 98/09/01 به کارشناس مربوطه در آموزش مراجعه فرمائید. بدیهی است عواقب ناشی از نقص پرونده (شرکت در امتحانات پایان ترم ، گواهی اشتغال به تحصیل ، صدور دانشنامه و ...) بر عهده دانشجو خواهد بود.

مدارک و زمان ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال  98

تقویم آموزشی نیمسال مهر   99-98

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

مراحل انجام کار پس از دفاع از پایان نامه ارشد تا صدور گواهی فراغت از تحصیل و دانشنامه

دریافت فرم پروپزال و ساختار پایان نامه

جهت دریافت فرم های مربوط به پروپزال و ساختار پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته بر روی لینک های زیر کلیک نمایید.

دانلود طرح تحقیقی پایان نامه (پروپزال)         PDF   |   WORD

راهنمای کلی اصول نگارش پایان نامه بعثت           PDF   |   WORD

فایل فصل بندی پایان نامه بعثت                                  PDF   |   WORD

نکته : قبل از باز نمودن و ویرایش فرم های فوق ابتدا فونت های مربوطه را بر روی سیستم خود نصب نمایید. و سپس اقدام به ویرایش نمایید.

آخرین ویرایش در دوشنبه, 22 مهر 1398 ساعت 05:11