قابل توجه دانشجویان در کلیه مقاطع تحصیلی:

بدینوسیله به اطلاع میرساند کارت ورود به جلسه امتحان آماده دریافت از طریق سایت موسسه به آدرس www.besat.ac.ir(سامانه آموزشی : http://5.202.60.107/Samaweb/Login.aspx) می باشد.

به منظور جلوگیری از بروز هر گونه اشکال در برگزاری امتحانات ، تقاضا می شود در بازه زمانی 1401/10/05 لغایت 1401/10/22 نسبت به  دریافت کارت ورود به جلسه امتحان خود اقدام نمایید.

اطلاعیه

* به اطلاع دانشجویان ورودی ۹۹ و ماقبل می رساند آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال اول ۱۴۰۲_۱۴۰۱، تاریخ ۳۰بهمن ماه ۱۴۰۱ می باشد. جهت دریافت فرم درخواست دفاع حداکثر تا ۱۵ بهمن ماه روزهای زوج به آموزش مراجعه نمایید.
چنانچه تا پایان بهمن ماه از پایان نامه خود دفاع نمی کنید جهت درخواست مجوز سنوات نیمسال دوم۱۴۰۲_ ۱۴۰۱ حداکثر تا تاریخ ۱۰بهمن ماه۱۴۰۱ به آموزش مراجعه نمایند.
* دانشجویان پس از تایید نهایی استاد راهنما و به شرط اینکه از تاریخ تصویب پروپوزال ۴ماه گذشته باشد پایان نامه را در سامانه همانندجو ثبت و گواهی همانندی زیر۲۰٪ را دریافت و سپس جهت دریافت فرم دفاع به آموزش مراجعه نمایید.
“ضمنا یادآور می شود که جلسات دفاع از پایان نامه به صورت حضوری برگزار می گردد”

———————————————————————————————————

بازدید دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی بعثت کرمان از شرکت شکوفا صنعت پویا

———————————————————————————————————

قابل توجه دانشجویان مقاطع تحصیلی کاردانی،کارشناسی ناپیوسته،کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد

بدینوسیله به استحضارمی رساند کلیه مراحل مربوط به انجام امورآموزشی نظیر بررسی پرونده،تسویه حساب ، دریافت کدصحت،تاییدیه تحصیلی،صدور گواهینامه موقت و دانشنامه و … از تاریخ 1400/02/04فقط روزهای دوشنبه و چهارشنبه هر هفته در ساعات اداری انجام می پذیرد.
لطفا از پیگیری امور فوق الذکر غیر از روزهای یادشده خودداری فرمایید.

قابل توجه دانشجویان در کلیه مقاطع تحصیلی

مراحل صدور تاییدیه و مدرک تحصیلی (گواهی موقت یا دانشنامه)

1-ارسال پرونده از آموزش به امورفارغ التحصیلان ، بررسی پرونده و تایید کمیته فارغ التحصیلان

2-ثبت اطلاعات در سامانه جامع امور دانشجویان(سامانه سجاد)